Calendar de perete

calendar-perete

Calendar de perete

Se apropie sfarsitul de an si sfarsitul filelor din calendar de perete. Tipografie digitala Color Cube te ajuta sa-ti tiparesti calendar personalizat pentru anul 2022!

Sa oferi clientilor un calendar de perete personalizat este o modalitate potrivita pentru a-ti arata aprecierea pentru faptul ca au ales compania ta.

Nelipsit din nici un birou sau casa este calendar de perete. Te ajuta sa-ti organizezi programul si intalnirile pe care le ai de facut. La un calendar de perete poti personaliza coperta si fiecare fila cu o imagine reprezentativa pentru tine. Poti alege sa-ti promovezi in fiecare luna cate un produs sau un serviciu pe care compania ta il ofera.

Vrei sa-ti urmaresti proiectele care se desfasoara pe o perioada mai lunga de o luna? Atunci iti recomandam un calendar triptic deoarece contine 3 luni pe o coala. Cifrele tiparite sunt mari si vizibile de la distanta, iar zilele de weekend si zilele libere legale sunt marcate cu rosu.

Un calendar de perete este alcatuit dintr-o coperta sau capac, 12 file pentru lunile anului, o coala de carton pentru spate, spira metalica si o agatatoare.

calendar-de-perete
calendar-de-perete
calendar-perete
calendar-perete

Calendar de birou

Un calendar de birou poate fi o buna modalitate de a te promova, fiind prezent in cursul unui an intreg pe masa. Este calendarul pe care il ai tot timpul la indemana. La acest tip de calendar se pot personaliza filele si/sau suportul. Este un calendar mic, potrivit pentru spatiul ingust de pe un birou, pliabil si prevazut cu spira metalica.

Calendar de buzunar se personalizeaza pe una dintre fete cu logo-ul sau o fotografie a companiei.

Atentia la detalii este caracteristica principala la Tipografie Tiraj Mic. Te putem ajuta cu grafica pentru calendar personalizat, calendar de perete, calendar de birou si calendar de buzunar si iti vom propune cele mai potrivite variante in raport cu nevoile tale.

calendar-de-birou
calendar-de-birou
calendar-birou
calendar-birou

Grabeste-te si solicita acum o oferta de calendar de perete personalizat, special pentru compania ta!

Pentru toata gama de produse pe care o putem tipari va invitam sa ne vizitati pe site la adresa www.tipografie-tirajmic.ro.

Ne poti contacta direct la numarul de telefon 0726.901.432 sau trimite solicitarea ta pe adresa de email vanzari@colorcube.ro. Pentru a discuta mai multe despre oferta noastra de calendar personalizat, te asteptam la sediul nostru, la adresa: B-dul Timisoara, nr. 104 A – incinta UMEB, Sector 6, Bucuresti.