Cat costa sa tiparesti o carte?

Cat costa sa tiparesti o carte?

O carte adevarata nu este una pe care o citim, ci una care ne citeste. Un citat foarte frumos, dar cum sa descoperim aceasta carte cand avem in jurul nostru milioane de carti? De la lucrari antice, stravechi, care ne vorbesc despre o lume apusa, izvor de intelepciune si in prezent, si pana la lucrari contemporane?

Avem romane, carti stiinfice, SF, carti de bucate, dezvoltare personala, arta, carti pentru si despre copii, dictionare, ghiduri sau cursuri? Oricare dintre ele poate fi acea carte care ne ajuta sa ne dezvoltam, sa ne descoperim o calitate sau sa traim o senzatie noua in fiecare zi.
Dar poate si tu ai scris o carte si nu stii cum sa o tiparesti. Tipografia Digitala Color Cube tipareste carti, indiferent de tiraj sau de formatul acesteia, in cel mai scurt timp, din materiale de calitate, si asigura transportul in Bucuresti si in tara. Pentru ca ne dorim sa traim intr-o lume in care o carte, indiferent de natura ei, sa stea la loc de cinste, sa fie o sursa de inspiratie pentru cei care o rasfoiesc.

Tirajul unei carti nu trebuie sa defineasca valoarea si puterea ei de impact. De aceea, Tipografia Digitala Color Cube tipareste in tirajul dorit, pentru ca lucrarea ta sa prinda viata si sa fie o particica din universul atat de minunat al cartilor.       

Hai sa aflam cat costa publicarea unei carti:

Carte model 1:

Format inchis: A4

Coperta hard cover: mucava imbracata cu tipar policromie plastifiat lucios

Interior: hartie dublu cretat lucios 130 gr

Coperta: 4+0; Interior: 4+4 (policromie)

Numar pagini: 312; Bloc brosat 

Semn de carte + capital band

Cantitate: 30 buc

Pret: 14.5 euro / buc + TVA

 Carte model 2:

Format inchis: 13X19 cm

Coperta:  dublu cretat 250 gr plastifiat mat sau lucios

Interior: offset 80 gr

Coperta: 4+0

Interior: 1+1

Numar pagini: 40

Bloc brosat

Cantitate: 10 buc

Pret: 1.2 euro / buc + TVA

Carte model 3:

Format finit 13 X 20 cm

Nr. pagini: 222

Coperta DCL 250 g/m2 plastifiata lucios, 4+0

Interior offset 70 g/m2, 1+1

Bloc brosat

Cantitate: 50 buc

Pret: 1.9 euro / buc + TVA

 Te invitam sa vezi lucrarile realizate si sa te convingi de profesionalismul si de calitatea serviciilor noastre.

Tipografia digitala Color Cube iti ofera posibilitatea publicarii de carti tiraj mic, reviste, cataloage, carti de vizita, mape de prezentare, afise in tiraj mic, meniuri si note de plata restaurant, table tent restaurant, agende, calendare, pungi hartie personalizate, pliante, flyere, bloc notes.