Catalog prezentare

Catalog

 

Catalog prezentare de la idee la tiparire catalog. Tipografia Digitala Color Cube este alegerea perfecta pentru Tipografie Catalog Prezentare.

Daca ati ajuns pe aceasta pagina inseamna ca va ganditi serios sa va prezentati si promovati compania, produsele sau serviciile dumneavoastra intr-o maniera profesionista. Folosirea unui catalog prezentare este o modalitate directa, simpla si eficienta de marketing. Un catalog va contine informatii esentiale pentru un potential client, cum ar fi datele de contact ale companiei, prezentarea serviciilor, produselor, oferte speciale, imagini stilizate, diferite caracteristici tehnice s.a.

Pana la finalizare, un catalog prezentare trece prin mai multe etape, iar prima si cea mai importanta este documentarea sau culegerea informatiilor si fotografiilor ce vor fi incluse in catalog prezentare. Trecem apoi la alegerea designului si graficii pentru catalog prezentare (care sa includa culori, sigle, logo-uri ale companiei).

Tipografie Sector 6 Color Cube tiraj mic ofera servicii design catalog prezentare cu o abordare profesionista.

Designul catalogului trebuie sa fie simplu, convingator si atractiv astfel incat un catalog prezentare sa diferentieze compania de concurenta. In ultima etapa se selecteaza o tipografie pentru tiparire catalog.

Daca se doreste un termen de livrare scurt de cateva zile, cea mai potrivita alegere este o tipografie digitala tiraj mic.

Tipografia Color Cube, tipografie digitala pentru printare catalog tiraj mic, ofera servicii de grafica realizata in functie de cerintele si obiectivele clientilor, indiferent de tiraj si format, la cele mai bune preturi si in cel mai scurt timp.

Pret catalog: acesta difera in functie de dimensiunile dorite, calitatea hartiei si finisaje. Tipografie digitala tiraj mic Color Cube tipareste catalog prezentare cu orice suprafinisari: stantare, plastifiere mat sau lucios, lacuire, embosare, folio, timbru sec, brosare.

Tipografie Sector 6 Color Cube tiraj mic ofera serviciul de tiparire catalog companie in tiraj mic.

Cauti o Tipografie catalog pentru cel mai bun pret catalog prezentare?

Pret catalog – tiraj mic:

* Coperta catalog

– Format deschis A4 (210×297 mm), inchis A5 (149 x 210 mm)

– Plastifiere mata/lucioasa

– Hartie 300 grame dublu cretat mat

– Print 4+4 (Policromie fata-verso)

* Interior catalog

– File interior: Format finit 149 x 210 mm (A5)

– Hartie 130 grame dublu cretat mat

– Print 4+4 (Policromie fata-verso)

– Nr pagini: 48

* Finisare: brosare catalog prezentare

Cantitate: 50 buc.

PRET CATALOG PREZENTARE: 2,3 euro/buc + TVA

Daca doriti un pret catalog personalizat pentru compania dumneavoastra sunati direct la Tipografie Sector 6 Color Cube – tipografie digitala tiraj mic la numarul de telefon 0751.085.702 sau la adresa de email vanzari@colorcube.ro

Te invitam sa vezi lucrarile realizate si sa te convingi de profesionalismul si de calitatea serviciilor noastre.

Tipografia digitala Color Cube iti ofera posibilitatea publicarii de carti tiraj mic, reviste, cataloage, carti de vizita, mape de prezentare, afise in tiraj mic, meniuri si note de plata restaurant, table tent restaurant, agende, calendare, pungi hartie personalizate, pliante, flyere, bloc notes.