Editura tiraj mic. Special pentru tine

Editura tiraj mic. In carti exista mai multe comori decat in toate cufarele piratilor de pe Insula Comorii – Walt Disney. Acesta este unul dintre cele mai frumoase citate despre carti; despre bogatia lor si modul cum ne putem imbogati sufletul si mintea. In carti descoperi o lume noua, fascinanta, o lume in care fiecare pagina reprezinta un prieten pe care il gasesti si il castigi pe viata.

Desi poate parea simpla, in spatele oricarei carti se ascunde multa munca, dar si multa daruire. Este asa de placut sa fii martor la nasterea si tiparirea unei noi carti, indiferent de tipul acesteia. Unele carti apar in tiraj mare, altele apar in tiraj mic. Tirajul este decis de tipul cartii, de scopul ei, de autor, de editura etc.

Atunci cand manuscrisul este gata, mai exista un singur pas de facut: sa alegi editura/tipografia de care ai nevoie pentru cartea ta. Unele edituri sunt axate doar pe carti aparute in tiraj mare sau doar pe autori consacrati. Alte edituri aleg sa promoveze scriitori inca nedescoperiti, care sunt la inceput de drum si publica lucrarile in tiraj mic.

Tipografia digitala Color Cube Bucuresti vine in intampinarea tuturor acestora, sprijinind eforturile lor de a-si publica noua carte.

Serviciile tipografiei digitale Color Cube Bucuresti includ:

1. machetarea-DTP (pentru asigurarea unui design optim si a unui produs tiparit la cea mai buna calitate);

2. obtinerea ISBN-ului si realizarea grafica a copertei (alegerea tipului potrivit);

3. tiparirea pe hartie de calitate, la costuri reduse si in cel mai scurt timp a cartii;

4. livrarea in cel mai scurt timp si in conditii optime.

Tipografia digitala Color Cube Bucuresti tipareste carti indiferent de tipul acesteia si de format, pornind de la tiraj mic si ajungand pana la orice tiraj isi doreste autorul.

 Te invitam sa vezi lucrarile realizate si sa te convingi de profesionalismul si de calitatea serviciilor noastre.

Tipografia digitala Color Cube iti ofera posibilitatea publicarii de carti tiraj mic, reviste, cataloage, carti de vizita, mape de prezentare, afise in tiraj mic, meniuri si note de plata restaurant, table tent restaurant, agende, calendare, pungi hartie personalizate, pliante, flyere, bloc notes.

carte-cartonata

carte-color