Invitatii de lux

invitatii de lux

Invitatii de lux – ce sunt si cu ce se deosebesc de invitatiile traditionale

Primul indiciu oferit oaspetilor despre un evenimentul atent organizat este invitatia de nunta! Stilul de invitatii de nunta reflecta de cele mai multe ori personalitatea mirilor.

Ce inseamna invitatii de lux?

Invitatii de lux sunt acele invitatii de nunta la care hartia si finisarile sunt de cea mai buna calitate. In comparatie cu invitatii nunta traditionale, invitatiile de lux presupun o grafica si un text cu totul deosebite, iar aici se observa cel mai bine originalitatea si creativitatea viitorilor soti.

Tipografie digitala Color Cube vine in sprijinul vostru cu toata experienta de care dispune in domeniul tiparului, graficii invitatii de lux si personalizarii invitatii de nunta.

Grafica pentru invitatii de lux se gandeste in asamblu cu tematica nuntii, locatia, aranjamentele florale si alte elemente ce tin de organizarea petrecerii.

Poate cel mai important detaliu al unei invitatii de nunta este textul, care trebuie sa transmita informatiile esentiale despre eveniment. Asadar trebuie foarte bine gandit si structurat, pentru a lasa o impresie placuta. Un text de invitatie de nunta bine facut trebuie sa fie parcurs usor, dintr-o singura privire.

Invitatii lux
Invitatii lux

Hartia si finisarile folosite la invitatii de lux

O hartie potrivita pentru invitatii de nunta inseamna o grosime suficienta, de regula 300 g/mp. Tipografia Color Cube poate tipari si pe cartoane speciale: texturate, metalizate. Obligatoriu si plicul pentru invitatii de lux trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Tipografia Color Cube va poate ajuta cu tiparirea si personalizarea plicurilor pentru invitatii de nunta.

Ultimele tendinte in materie de invitatii de nunta sunt invitatii nunta negre. Invitatii nunta negre sunt nonconformiste si foarte elegante.

Invitatii nunta negre la care se adauga folio auriu, argintiu sau aramiu vor avea un aspect spectaculos! Culorile metalice folosite pe invitatii de nunta denota lux, somptuozitate si poate un pic de magie, rezultand invitatii deosebite!

Invitatii de lux inseamna si finisari pe masura! La Tipografia Color Cube va puteti alege din 3 tipuri de plastifieri: mata, lucioasa sau soft touch, ultima oferind la atingere o senzatie catifelata.

Tipografie digitala Color Cube va invita sa vizualizati modelele noastre de invitatii de lux accesand urmatorul link:

Catalog invitatii de lux

Va asteptam intrebarile si solicitarile pentru invitatii de nunta la numarul de telefon 0726.901.432 sau la adresa de email vanzari@colorcube.ro, Tipografie digitala Color Cube.