Plicuri Invitatii

plicuri colorate

Emotii transmise in plicuri colorate, vesti bune sosite in plicuri invitatii!

Nu doresti un plic banal pentru invitatia ta? Tipografie Sector 6 Color Cube tiraj mic te ajuta cu o serie de plicuri invitatii si plicuri colorate, astfel incat prima impresie sa fie asigurata.

Cele mai frumoase vesti le primim in cele mai cele mai frumoase plicuri, fie ca este vorba de o nunta, un botez, o invitatie la un bal sau o scrisoare. Noi le spunem emotii la plic pentru ca vin cu o incarcatura pozitiva si anunta un eveniment deosebit!

Traim intr-o perioada in care internetul ne ajuta enorm, iar viteza de transmitere a mesajelor este de ordinul secundelor. Cu toate acestea, modul traditional de a trimite vesti ramane si este foarte folosit. Invitatiile la nunta sau botez sunt de neconceput fara plic, iar clasicele invitatii deja se asorteaza la culoare si grafica cu plicuri invitatii.

Ce este mai romantic decat sa trimiti scrisori de dragoste iubitei sau sotiei in plicuri colorate? Acest mod de a-ti manifesta iubirea fata de cineva drag nu se va demoda niciodata!

 

plicuri invitatii
plicuri invitatii

Plicurile realizate de Tipografie Sector 6 Color Cube tiraj mic, format C6 sunt disponibile pentru livrare direct din stoc!

Preturile pentru plicurile format C6 sunt urmatoarele:

culori si preturi plicuri
culori si preturi plicuri

Nu uita de plicurile pentru scrisorile de multumire trimise ulterior evenimentului!

Cand este vorba despre plicuri invitatii nunta, de regula se comanda in acelasi timp cu invitatiile si restul accesoriilor. Accesoriile sunt: meniul de pus pe masa invitatiilor, eventual meniul pentru copii, numerele de masa, place card-uri; scrisoarea de multumire pentru prezenta la eveniment.

Tipografie Sector 6 Color Cube tiraj mic va invita sa rasfoiti catalogul nostru de invitatii nunta si sa va alegeti un model invitatie cu plicul aferent pe care le vom personaliza dupa preferintele dumneavoastra.

In comanda dumneavoastra de plicuri invitatii – plicuri colorate, va rugam sa mentionati toate aspectele prezentate anterior. In privinta graficii, mentionati codul modelului de invitatie si culoarea dorita, acolo unde este cazul. Nu uitati sa ne lasati si un numar de telefon si o adresa de email unde sa va putem contacta!

 Daca doriti un pret plicuri invitatii personalizate va rugam sa ne sunati direct la Tipografie Sector 6 Color Cube – tipografie digitala tiraj mic la numarul de telefon 0726.901.432 sau sa ne scrieti pe email la adresa vanzari@colorcube.ro

plic colorat sweet rose
plic colorat sweet rose
plic colorat maritime blue
plic colorat maritime blue
plic colorat ivory
plic colorat ivory
plic colorat citrus yellow
plic colorat citrus yellow
plic colorat cactus green
plic colorat cactus green
plic colorat aqua
plic colorat aqua