Pret tiparire revista?

Pret tiparire revista. Scriitorul francez Gustave Flaubert, care a trait in Franta secolului XIX, autorul cunoscutului roman Madame Bovary, scria in epistolele sale: Arta de a scrie este arta de a descoperi lucrurile în care crezi. Acest citat nemuritor si atemporal se potriveste perfect oricarui iubitor de condei. Fie ca te exprimi in doar cateva randuri, fie ca poti crea un roman de sute de pagini, importanta este daruirea si satisfactia sufleteasca care se ascunde in spatele lucrului cu condeiul.

Articolele unei reviste (tiparite sau online) sunt una dintre cele mai facile si mai la indemana cai de exprimare. Intr-o revista poti regasi diferite genuri de articole si modalitati de exprimare si dezbatere a lumii inconjuratoare. Astfel, avem reviste culturale, de literatura, de stiinta, financiare, pentru copii si adolescenti, pentru femei, de fashion style si sanatate, de moda sau cu celebritati, despre casa si gastronomie, de design si arhitectura, pentru barbati si asa mai departe. Orizontul lor nu cunoaste margini.

Tipografia Digitala Color Cube Bucuresti ofera servicii de tiparire reviste la un pret imbatabil, indiferent de tiraj si format. Daca vrei ca articolele tale sa prinda viata, dar esti la inceput de drum sau bugetul nu iti permite sa alegi un tiraj mare, Tipografia Digitala Color Cube Bucuresti este solutia ideala. Poti tipari exact numarul de reviste dorit, si totul va fi gata in cel mai scurt timp.

Iata cateva oferte pentru a afla cat costa sa tiparesti o revista :

  1. Model oferta tiparire revista

Format inchis: A5

Hartie: dublu cretat 130 gr

Tipar: 4+4 (policromie)

Numar pagini: 48

Bloc capsat tip revista

Cantitate: 200 buc

Pret: 1.5 euro / buc + TVA

 

2. Model oferta tiparire revista

Format inchis: A4

Coperta: dublu cretat 250 gr

Interior: offset 80 gr; Interior: 1+1, Coperta 4+0

Bloc capsat

Numar pagini: 48

Cantitate: 50 buc

Pret: 1 euro / buc + TVA

Te invitam sa vezi lucrarile realizate si sa te convingi de profesionalismul si de calitatea serviciilor noastre.

Tipografia digitala Color Cube iti ofera posibilitatea publicarii de carti tiraj mic, reviste, cataloage, carti de vizita, mape de prezentare, afise in tiraj mic, meniuri si note de plata restaurant, table tent restaurant, agende, calendare, pungi hartie personalizate, pliante, flyere, bloc notes.

tipografie-revista

tipografie-digitala-revista

tiparire-revista