Tipar carti cu coperti hardcover (mucava)

Carti cu capital band si semn de carte

Tipografia Digitala Color Cube executa tipar carti cu coperti hardcover la cele mai bune preturi!

O carte cu coperti hardcover are o eleganta aparte! Bine executata ea poate deveni o adevarata bijuterie a unei biblioteci sau poate intra foarte usor in colectia unui impatimit al cartilor.

De ce carti cu tipar carti cu coperti hardcover?

Nu orice carte poate „primi” astfel de coperti! Nu este suficient sa-ti doresti o coperta hardcover, cartea trebuie sa aiba si un numar suficient de pagini astfel incat sa arate bine. De obicei, cartile de copii au tipar carti cu coperti hardcover, deoarece acest tip de coperta este mult mai rezistent in timp.

O alta caracteristica deosebita la tipar carti cu coperti hardcover, este ca pot fi confectionate cu capital band. Capital band-ul este o banda textila care se adauga sus si jos la cotorul unei carti cu coperti hardcover pentru a da un aspect placut.

Semnul de carte este un alt bonus pe care il poate primi cartea cu coperti hardcover. Ce este mai elegant decat un fir de satin in culorile copertilor?

Album foto cu coperti hardcover si capital band rosu
Album foto cu coperti hardcover si capital band rosu

Copertile hardcover sunt confectionate din mucava cu diferite grosimi si imbracate in tipar policromie plastifiat mat sau lucios. Alte variante de tipar carti cu coperti hardcover ar fi cele cu mucava imbracata in balacron sau panza speciala.

Carti cu coperti mucava si balacron
Carti cu coperti mucava si balacron
Carte coperta mucava
Carte coperta mucava

Tipografia Digitala Color Cube foloseste pentru tipar carti cu coperti hardcover, tehnologia de brosare cu termoclei si nu trebuie sa va faceti griji, paginile nu se desprind! La lipirea interiorului de coperta, se va adauga si forzatul. Forzatul este o foaie dubla de hartie groasa, alba sau colorata, care face legatura dintre blocul de carte si scoarte, prin lipire. Acesta poate fi tiparit sau nu.

Mucava buretata este un alt tip de material folosit la tipar carti cu coperti hardcover. Acesta contine suplimentar spuma de tip mousse astfel incat sa faca copertile hardcover moi si placute. Acest tip de coperti se folosesc la carti, albume foto, jurnale, meniuri, mape.

Aceasta varianta de tipar carti cu coperti hardcover, in definitiv, chiar daca este mai costisitoare, este categoric mai deosebita!

Tipografia Digitala Color Cube va prezinta mai jos cateva exemple de pret tiparire carte cu coperti harcover:

  1. Carte coperta mucava model 1

Format A4 (210×297 mm)

Hartie interior offset 80 g/mp

Coperta mucava de 1,5 mm, imbracata in tipar policromie fata plastifiat mat/lucios

Tipar interior 1+1

Numar pagini 110

Finisari brosare cu termoclei

Tiraj: 20 buc

Pret tiparire carte mucava: 5,6 euro/buc+tva

  1. Carte coperta mucava model 2

Format A5 (148×210 mm)

Hartie interior offset 80 g/mp

Coperta mucava de 1,5 mm, imbracata in tipar policromie fata plastifiat mat/lucios

Tipar interior 4+4

Numar pagini 75

Finisari brosare cu termoclei

Tiraj: 50 buc

Pret tiparire carte mucava: 4.31 euro/buc+tva

Aceste modele de pret tiparire carte coperta mucava sunt orientative si sunt exclusiv calculate pentru specificatiile mentionate.

 Daca doriti un pret tiparire carte coperta mucava personalizat va rugam sa apelati la Tipografia Digitala Color Cube – tipografie in tiraj mic la numarul de telefon 0726.901.432 sau la adresa de email vanzari@colorcube.ro