Despre Noi

Color Cube – Tipografie Digitala Bucuresti Sector 6

De ce sa alegi Tipografie Tiraj Mic?

Am venit cu un nou concept pe piata de printuri din Bucuresti – Tipografie Tiraj Mic. Noi suntem o Tipografie Digitala Bucuresti Sector 6 cu experienta in domeniu de peste 5 ani. Astfel, Color Cube vine in intampinarea clientilor care nu au nevoie de mii de printuri de realizat.

Tipografie digitala Bucuresti printeaza toata gama de materiale publicitare si de prezentare folosind cartoane de cea mai buna calitate. Vom lucra impreuna cu dumneavoastra la design si va vom sfatui in legatura cu alegerea tipului de tipar pentru a rezulta un produs de cea mai buna calitate.

Suntem rapizi!

logo color cube

Tehnologii folosite de Tipografie Digitala Bucuresti Sector 6:

• tipar digital

• folio

• embosare

• plastifiere soft-touch, mata, lucioasa

• brosare

• taiere pe contur – stantare

• biguire

Despre companie si fondatorii ei

De pe malul raului Bega, din Cetatea Timisului, doi tineri absolventi de Automatica si Marketing, in cautarea unui loc de munca, au sosit la Bucuresti cu ganduri mari si vise indraznete!

Adrian, foarte priceput in Desktop publishing (DTP), si-a gasit foarte repede un loc de munca in bransa celor care fac magie cu lucrarile ce urmeaza a fi tiparite, iar Simona, specialista in Marketing si Customer Support, nici nu a terminat bine de despachetat bagajele, ca a si primit primul ei job in Bucuresti.

In 2015, cu experienta acumulata ca specialist DTP si Executive Manager, cei doi au pus bazele unei tipografii micute, de familie, o tipografie digitala in care seriozitatea, atentia la detalii, calitatea si respectarea termenelor de livrare sunt principiile cu care se lucreaza si de la care nu se face rabat.

Tinzand spre perfectiune, cei doi tineri investesc permanent in echipamente, utilaje si materie prima de cea mai buna calitate, astfel incat lucrarile tiparite de ei sa intreaca asteptatile clientilor. Orice inceput este greu, dar incet si sigur la Color Cube – Tipografie Digitala Bucuresti Sector 6 s-a conturat o echipa valoroasa. Toti membrii echipei sunt extrem de atenti la detalii, incepand de la comunicarea cu clientul, grafica, DTP, print si mai ales la departamentul de legatorie unde se selecteaza numai cele bune exemplare pentru livrarea in timpul comunicat clientului.

Neavand un consiliu de administratie sau investitori carora se le raporteze, tot profitul obtinut este reinvestit in echipamente si materiale, iar principalul scop a fost dintotdeauna de a livra rapid, la cele mai bune preturi, fara a afecta calitatea serviciilor si produselor oferite.

Acum, in peste 5 ani de activitate, Cartea lor de vizita e reprezentata de clientii stabili sositi prin recomandari de-a lungul timpului, precum si de sutele de lucrari ce pot fi vazute in mini expozitia organizata la sediul tipografiei. Color Cube – Tipografie Digitala Bucuresti Sector 6 are punctul de lucru in Bulevardul Timisoara, nr 104 A, sector 6, Bucuresti.

Modesti si siguri pe ei, cu visul vazut realitate, Adi si Simo au facut din Color Cube o tipografie in continua crestere, o tipografie pe care te poti baza!

Misiunea noastra

Cunoastem foarte bine ce inseamna sa muncesti “pe branci” ca sa-ti dezvolti afacerea. Suntem langa tine si te sprijinim, fiind constienti ca acest proces este de lunga durata. Ne dorim sa formam impreuna o colaborare stransa pentru dezvoltarea, promovarea si cresterea companiei tale, asigurandu-te in acelasi timp ca produsele si serviciile noastre de cea mai buna calitate iti vor aduce valoare acolo unde tu ai nevoie!

Viziunea noastra

Sa promovam printul digital ca fiind cea mai potrivita solutie pentru produsele personalizate de tipar in tiraj mic, avand in vedere calitatea tipariturii raportat la pret si timpul de executie.

Obiectivele noastre

  1. Oferim calitate printurilor noastre datorita echipamentelor de ultima generatie pe care le folosim.
  2. Din departamentul de legatorie se livreaza numai produsele care indeplinesc riguros cerintele clientului si standardele noastre.
  3. Ne respectam intocmai termenele de livrare, deci te poti baza pe noi!
  4. Sa oferim solutii de printing accesibile tuturor.

Ce oferim

Suntem o companie care a crescut din recomandari, iar clientii nostri apreciaza cel mai mult ca ne respectam termenele de livrare. Din acest motiv, ne asiguram ca ne cunoastem foarte bine clientii si ii asistam pas cu pas in alegerea celor mai bune solutii aplicate nevoilor fiecaruia.

Fa-ti “vocea” auzita printr-o carte sau revista! Pune-ti negru pe alb ideile si planurile! Promoveaza-ti imaginea companiei tale printr-un catalog sau o brosura de prezentare!

Nu lasa pe maine ce poti tipari astazi!

Locatia noastra

Vino sa faci cunostinta cu echipa Color Cube – Tipografie Digitala Bucuresti Sector 6 in Str. Ajustorului, nr. 27-29, sector 6, Bucuresti. Aici iti vom arata lucrarile noastre si vom bea impreuna o cafea. Iti garantam ca lucrarea ta va iesi foarte bine din tiparul nostru!