Tipografie Meniuri Restaurant

Tipografie Tiraj Mic Meniuri Restaurant Personalizate

Ce comandam astazi? Meniuri de la Color Cube!

Meniul este instrumentul specific prin care clientul ia contact direct cu produsele dumneavoastra. Astfel, printarea meniurilor si designul meniului ocupa un rol foarte important in crearea identitatii unui restaurant.

Cum trebuie ales modelul pentru un meniu restaurant?

Color Cube, tipografie digitala Sector 6 Bucuresti, te ajuta sa alegi modelul de meniu pentru restaurant in functie de specificul acestuia. In cazul in care ai un restaurant cu specific romanesc, Color Cube recomanda ca meniul sa fie realizat cu coperta din piele sau PVC cu sistem de prindere pe baza de surub, elastic sau sistem caiet mecanic. Bineinteles ca putem sa realizam o grafica cat mai potrivita si mapa meniului poate fi personalizata cu embos, timbru sec sau folio auriu, argintiu, rosu, albastru sau verde.

Cauti modele de meniuri pentru restaurant?

Color Cube iti prezinta o gama variata de meniuri printate. Trebuie doar sa stabilim daca vrei coperti meniuri restaurant din mucava caserata cu print sau din carton de 350 gr plastifiat mat sau lucios. Interiorul meniului poate fi printat pe carton normal plastifiat sau pe carton special cu striatii sau diferite texturi. In functie de modelul de meniu ales, acesta poate fi capsat sau legat cu spira metalica culoarea alb, negru sau argintiu. Dimensiunea meniului poate fi persoanalizata in functie de solicitari, insa cele mai des intalnite dimensiuni pentru meniuri restaurant sunt A4, A5, 22 x 22 cm, 30 x 15 cm.