Carti Tiraj Mic. E chiar simplu

Tiparire Carti Tiraj Mic.

Dupa o calatorie fascinanta, minunata, dar si obositoare, a venit momentul ca lucrarea ta sa faca urmatorul pas: sa fie tiparita, sa se transforme din dorinta in realitate chiar sub ochii tai, intr-un timp foarte scurt, usor si cu rezultate deosebite.

Daca esti la inceput de drum si tocmai ai scris prima ta carte, probabil ai multe intrebari si nelamuriri si nu stii ce sa alegi sau cum sa procedezi.

Suntem alaturi de tine cu sfaturi, alternative si indrumare, fiind specializati in tiparirea de carti tiraj mic.

Orice tip de carti

Tipografia digitala Color Cube iti ofera servicii complete, acoperind toate etapele necesare publicarii unei carti, inclusiv a unei carti cu tiraj mic.

Indiferent de tipul cartii, de ficțiune sau non-ficțiune, roman, eseuri, carte de specialiate, carte de bucate, științifică sau poate poezii, suntem pregatiti sa te ajutam sa o publici, indiferent de tirajul dorit, pornind de la o carte si ajungand pana la numarul dorit.

Te ajutam de la inceput pana la sfarsit

Suntem alaturi de tine cu servicii de DTP si grafica, verificam si machetam textul si pozele astfel incat cartea ta sa fie printata la cea mai buna calitate, obtinem ISBN si te putem ghida in realizarea si alegerea tipului de coperta potrivit.

Ai posibilitarea sa alegi din numeroase variante legate de coperta (plastifiat mat sau lucios, coperta hard cover: mucava imbracata cu tipar policromie plastifiat lucios), hartia pentru interior (hartie dublu cretat lucios sau offset) si tiraj (de la o carte pana la numarul dorit), in functie de dorintele si necesitatile tale si de cel mai bun raport calitate-pret.

Tipografia digitala Color Cube iti ofera posibilitatea publicarii de carti tiraj mic, reviste, cataloage, carti de vizita, mape de prezentare, afise in tiraj mic, meniuri si note de plata restaurant, table tent restaurant, agende, calendare, pungi hartie personalizate, pliante, flyere, bloc notes.

carte-color
carte-cartonata
carte-imprimare-color