Cat costa sa tiparesti o revista

Cat costa sa tiparesti o revista?  Desi traim in era telefonului mobil, iar viteza internetului atinge zilnic noi recorduri, greu de imaginat cu doar putin timp in urma, pentru multi dintre noi nimic nu se compara cu bucuria si satisfactia de a rasfoi pe hartie cartea sau revista preferate, de a simti mirosul de hartie tiparita si cerneala tipografica. Si mai ales, nu ne place sa depindem de capriciile unui telefon mobil sau ale internetului.

Daca iubesti arta de a scrie articole si iti doresti ca articolele tale sa se reuneasca intr-o revista tiparita, pe o hartie de calitate, bucurandu-se de o grafica deosebita, cu un termen de executie foarte scurt si la preturi fara egal, indiferent de tiraj, Tipografia Digitala Color Cube iti sta alaturi cu sfaturi si servicii de calitate.

Daca vrei sa tiparesti o revista, indiferent de domeniu (lifestyle, arta, auto, culinare, o revista pentru femei sau de sanatate, o revista de cultura sau pentru copii etc.), si vrei sa afli cat costa sa tiparesti o revista, Tipografia Digitala Color Cube iti pune la dispozitie o gama variata de oferte, in functie de hartia aleasa, numarul de pagini sau tiraj.

Iata cateva oferte pentru a afla cat costa sa tiparesti o revista:

  1. Model oferta tiparire revista

Format inchis: A5

Hartie: dublu cretat 130 gr

Tipar: 4+4 (policromie)

Numar pagini: 48

Bloc capsat tip revista

Cantitate: 200 buc

Pret: 1.5 euro / buc + TVA

 

 

  1. Model oferta tiparire revista

Format inchis: A4

Coperta: dublu cretat 250 gr

Interior: offset 80 gr;

Tipar Interior: 1+1, Coperta 4+0

Bloc capsat

Numar pagini: 48

Cantitate: 50 buc

Pret: 1 euro / buc + TVA

 

Te invitam sa vezi lucrarile realizate si sa te convingi de profesionalismul si de calitatea serviciilor noastre.

Tipografia digitala Color Cube iti ofera posibilitatea publicarii de carti tiraj mic, reviste, cataloage, carti de vizita, mape de prezentare, afise in tiraj mic, meniuri si note de plata restaurant, table tent restaurant, agende, calendare, pungi hartie personalizate, pliante, flyere, bloc notes.

revista-imprimare-colo
revista-color
tiparire-revista