Tipografie carti Bucuresti

Tipografie carti Bucuresti Indiferent ce vrei sa tiparesti (carti, reviste, cataloage, carti de vizita, mape de prezentare, afise, meniuri de restaurant, note de restaurant sau table tent), Tipografia Digitala Color Cube Bucuresti ofera servicii complete si rapide, livrand in Bucuresti si in tara.

Tipografia Digitala Color Cube Bucuresti tipareste carti indiferent de format si tiraj, la preturi fara concurenta si un raport calitate-pret fara egal.

 

 

 

 

Principalele etape in tiparirea unei carti sunt:

  1. Machetare – Dupa ce ultimul rand a fost scris, iar textul corectat, departamentul DTP verifica documentul ce urmeaza sa fie tiparit, aranjand textul si imaginile astfel incat cartea tiparita sa fie la cea mai buna calitate.
  2. Alegerea hartiei si realizarea grafica a copertei – Tipografia Digitala Color Cube Bucuresti ofera o gama variata de tipuri de hartie si servicii de grafica in realizarea copertei.
  3. Alegerea ofertei potrivite – In functie de tiraj, format, hartie, tipul copertei etc., Tipografia Digitala Color Cube Bucuresti pune la dispozitie o gama variata de oferte de preturi, adaptate dorintei si necesitatilor clientului.
  4. Livrarea – Tipografia Digitala Color Cube asigura livrarea in Bucuresti si in tara, intr-un termen foarte scurt si in conditii optime.

Hai sa rasfoim cateva oferte:

Carte model 1:

Format A4 si coperta hard cover, plastifiat lucios, policromie

Interior: hartie dublu cretat lucios 130 gr, 4+4 (policromie)

Numar pagini: 311; semn de carte + capital band; cantitate: 30 buc

Pret: 78 lei / buc + TVA

 

Carte model 2:

Format: 13X19 cm si coperta dublu cretat 250 gr plastifiat mat sau lucios

Hartie: offset 80 gr; numar file: 34; bloc brosat; cantitate: 10 buc

Pret: 5.5 lei / buc + TVA

 

Carte model 3:

Format:13 X 20 cm si coperta DCL 200 g/m2 (plastifiata lucios)

Interior offset 70 g/m2; bloc brosat; nr. pagini: 222; cantitate: 50 buc

Pret: 7.5 lei / buc + TVA

Te invitam sa vezi lucrarile realizate si sa te convingi de profesionalismul si de calitatea serviciilor noastre.

Tipografia digitala Color Cube iti ofera posibilitatea publicarii de carti tiraj mic, reviste, cataloage, carti de vizita, mape de prezentare, afise in tiraj mic, meniuri si note de plata restaurant, table tent restaurant, agende, calendare, pungi hartie personalizate, pliante, flyere, bloc notes.