Tipografie cataloage tiraj redus

Tipografie cataloage tiraj redus Color Cube tipareste cataloage de prezentare cu orice suprafinisari: stantare, plastifiere mat sau lucios, lacuire, embosare, folio, timbru sec, brosare.

Cataloagele reprezinta imaginea unei companii, promovand produsele si serviciile acesteia. Cu siguranta, fiecare dintre noi a rasfoit la un moment dat catalogul unei firme sau al unui supermarket. In cateva minute, descoperi oferta de produse si promotiile supermarketului. Sau afli informatii importante despre o companie, despre oferta, serviciile, evenimentele si preturile ei.

In zilele noastre, timpul zboara din ce in ce mai repede, iar viata pare setata pe repede inainte. Prin urmare, atunci cand dorim sa atragem atentia asupra firmei/ produselor/ serviciilor/ evenimentelor noastre printr-un catalog sau sa comunicam cu viitori potentiali clienti, trebuie sa fim foarte atenti la grafica acestuia si la informatiile comunicate. Acestea trebuie sa fie complete si exacte, toate asamblate intr-un print de calitate, cu un format accesibil.

Tipografia Color Cube, tipografie cataloage tiraj redus, ofera servicii de grafica realizata in functie de cerintele si obiectivele clientilor, indiferent de tiraj si format, la cele mai bune preturi si in cel mai scurt timp.

Cataloagele sunt instrumente eficiente de marketing si de comunicare, putand fi folosite in cadrul targurilor sau expozitiilor, ori a intalnirilor cu viitori potentiali clienti. In functie de informatiile prezentate sau de serviciu oferit, cataloagele pot fi saptamanale, lunare, trimestriale sau chiar pentru o perioada mai lunga ori axate pe un eveniment sau oferta.

De foarte multe ori, un catalog de prezentare realizat cu o grafica atragatoare, intr-un format accesibil si cu informatii complete si exacte poate face diferenta fata un concurent.

Tipografia digitala Color Cube, tipografie cataloage tiraj redus, este alegerea optima pentru tiparirea cataloagelor. Acestora li se adauga alte materiale de prezentare si promovare de calitate a firmei/serviciilor dumneavoastra (carti de vizita, mape de prezentare, afise, agende, calendare, pungi personalizate, pliante, flyere, bloc notes etc).

 

Oferta catalog prezentare:

* Coperta catalog: Format deschis A3 (420×297 mm), inchis A4 (210×297 mm)

– Plastifiere mata/lucioasa, Hartie 300 grame dublu cretat mat

– Print 4+4

* File interior: Format finit 210×297 (A4)

– Hartie 150 grame dublu cretat mat, Print 4+4

Numar pagini: 44

* Finisare: brosare

Cantitate: 30 buc.

Pret: 4.1 euro / buc + TVA

 

 Te invitam sa vezi lucrarile realizate si sa te convingi de profesionalismul si de calitatea serviciilor noastre.

Tipografia digitala Color Cube iti ofera posibilitatea publicarii de carti tiraj mic, reviste, cataloage, carti de vizita, mape de prezentare, afise in tiraj mic, meniuri si note de plata restaurant, table tent restaurant, agende, calendare, pungi hartie personalizate, pliante, flyere, bloc notes.

Catalog