Meniuri Restaurant Dezinfectabile

Meniuri Restaurant Dezinfectabile

Cum putem sa respectam normele de igiena si sa ne protejam cat mai mult impotriva virusurilor? Este foarte simplu….Meniuri Restaurant Dezinfectabile.

Pentru ca in aceasta perioada este foarte greu, atat pentru clienti, cat si pentru proprietarii de restaurante, am venit in ajutorul lor cu un nou meniu restaurant: MENIUL CE POATE FI DEZINFECTAT cu apa si sapun sau cu solutii pe baza de alcool.

Meniul ce poate fi dezinfectat este realizat din hartie sintetica care nu poate fi rupta si care se poate spala cu apa si sapun sau cu solutii pe baza de alcool.

Meniul este instrumentul specific prin care clientul ia contact direct cu produsele dumneavoastra. Astfel, printarea meniurilor si designul meniului ocupa un rol foarte important in crearea identitatii unui restaurant.

Cum trebuie ales modelul pentru un meniu restaurant?

Color Cube, tipografie digitala Sector 6 Bucuresti, te ajuta sa alegi modelul de meniu dezinfectabil in functie de numarul de pagini pe care il are meniul tau in momentul de fata.

Cat costa un meniu restaurant dezinfectabil?

Pretul pentru un meniu dezinfectabil incepe de la 0.8 euro/fila A4 tiparita color fata-verso. Pentru a putea sa iti trimitem cat mai repede o cotatie de pret personalizata pentru meniu restaurant dezinfectabil, te rog sa ne suni sau sa ne dai un email la vanzari@colorcube.ro cu numarul de pagini al meniului, dimensiunea si cantitatea dorita.

Putem sa trimitem meniuri restaurant dezinfectabile si prin curier in orice localitate.