Tiparire reviste

Tipografie reviste tiraj mic

Tiparire reviste

Revistele sunt o modalitate foarte buna de informare a publicului larg referitor la activitatile si reusitele de peste an ale companiilor, de informare periodica asupra legislatiei in permanenta schimbare sau de anuntare a diverselor evenimente ce se petrec intr-un moment al anului. Reusita unei reviste vine intotdeauna din informatia oferita, grafica folosita si calitatea printului.

Fie ca este vorba de o revista de moda, scolara, de fotografie, de informare sau o revista periodica, Tipografia Digitala Color Cube iti ofera cel mai bun raport calitate pret pentru print reviste.

Tiparire reviste
Tiparire reviste

Pentru a face solicitarea pentru tiparire reviste si a primi un raspuns cat mai corect si rapid este de preferat sa iei in calcul urmatoarele aspecte:

  • Formatul revistei (iar acest lucru ar trebuie sa fie stabilit deja inca de la pregatirea articolelor si a informatiilor care vor aparea in aceasta).
  • Tipul de hartie pe care doresti sa-l folosesti la interior, iar asta depinde foarte mult de destinatia finala a revistei. De obicei, hartia de interior pentru tiparire reviste se face pe hartie dublu cretata cu gramaje intre 90 – 170 g/mp, mata sau lucioasa. Coperta poate fi tiparita pe o hartie dublu cretata de 150 – 250 g/mp.
  • Print reviste alb negru sau color. De regula revistele sunt color, insa pot exista si reviste de informare alb negru.
  • Numarul de pagini ale revistei. Numarul recomandat de pagini al unei reviste este de 8-32 pagini, in functie grosimea hartiei. Tipografia Digitala Color Cube atentioneaza ca numarul de pagini al unei reviste capsate trebuie sa fie multiplu de 4 pagini!
  • Tipografia Digitala Color Cube realizeaza de cele mai multe ori reviste capsate, iar aici putem discuta despre capse normale sau capse Omega. Capsele Omega sunt capse speciale care ajuta utilizatorul sa arhiveze revista cu usurinta intr-un biblioraft. O alta caracteristica a finisarii este tipul de plastifiere al copertii revistei. O coperta de revista poate fi plastifiata lucios sau mat.
  • Tipografia Digitala Color Cube executa print reviste in tiraj mic, de la cateva bucati pana la sute de bucati.
Reviste cu capse
Reviste cu capse

Tipografia Digitala Color Cube va prezinta mai jos cateva exemple de pret tiparire reviste:

  1. Tiparire reviste model 1

Format A4 (210×297 mm)

Hartie interior dublu cretata mata 130 g/mp

Coperta dublu cretata 250g/mp plastifiata mat

Tipar interior 4+4

Numar pagini 12 + 4 coperta

Finisari: capsata

Tiraj: 50 buc

Pret tiparire reviste: 1,85 euro/buc+tva

  1. Tiparire reviste model 2

Format A5 (148×210 mm)

Hartie interior dublu cretata lucios 115 g/mp

Coperta dublu cretata 250g/mp plastifiata lucios

Tipar interior 4+4

Numar pagini 24 + 4 coperta

Finisari: caspata cu capse Omega

Tiraj: 20 buc

Pret tiparire reviste: 3,2 euro/buc+tva

Aceste modele de pret tiparire reviste sunt orientative si sunt exclusiv calculate pentru specificatiile mentionate.

Daca doriti un pret print reviste personalizat va rugam sa apelati la Tipografia Digitala Color Cube – tipografie in tiraj mic la numarul de telefon 0726.901.432 sau la adresa de email vanzari@colorcube.ro.

Print Reviste
Print Reviste